Loes

Ik ben numeroloog, counselor; ik werk met engelenkaarten, maak spirituele kunst met een begeleidende boodschap. Je kunt bij mij via e-mail terecht voor een numerologische beschrijving of een email consult. Ik ben niet bereikbaar via de telefoon

 

 Telefoon status:
 E-mailconsult status: 
 Fotobehandeling status: 
  
 

Door opvoeding, religie en sociale druk zijn we vaak zo ver afgedwaald van wat we werkelijk willen en kunnen, waar onze passie en dromen liggen dat we onszelf totaal kwijt geraakt zijn. Ook hebben we vaak het gevoel dat we onszelf zouden moeten kunnen veranderen in plaats van tevreden te zijn met wie we zijn en daar dan ook de mogelijkheden zien om er iets heel moois van te maken. Zodra je jezelf beter begrijpt is het gemakkelijker om de juiste beslissingen te nemen, die je eigen doel dienen zonder je schuldig te hoeven voelen. En met die beslissingen kun je verder met je leven.

Numerologische beschrijving via e-mail: Numerologie geeft inzicht in persoonlijkheid, krachten en talenten, obstakels op ons levenspad, innerlijke behoeften en emoties en de manier waarop we in relatie tot anderen staan. Het geeft ook inzicht in ons levensdoel, waarom zijn we hier op aarde? Numerologie kan antwoorden geven op een eindeloze verscheidenheid van vragen over dagelijkse kleine dingen tot diepe levensvragen. Aan de hand van voornaam en geboortedatum maak ik een beknopte maar zeer inzichtelijke numerologische beschrijving. Deze maakt veel duidelijk over wie je nu echt eigenlijk bent. Mijn intu´tie helpt mij daarbij om het ook op een zeer persoonlijke manier te kunnen doen.

E-mail consult: In een e-mail consult kan ik vragen beantwoorden met behulp van numerologie, engelen kaarten en mijn intu´tie. Vooral vragen met betrekking tot zingeving, levensdoel en werk, zijn vragen waarmee je bij mij terecht kunt.