Marleen

Ik werk als:

Magnified Healing Therapeut, Paragnost, Magnetiseur en Medium en beschik over heldervoelende, helderwetende en helderziende vermogens.

 

 Telefoon status:
 E-mailconsult status: 
 Fotobehandeling status: 
  
 

Moeder, waarom leven wij? Wat is onze plek in deze wereld? Wat is het doel van het leven? Wat wil ik bereiken? Iedereen stelt zich zulke vragen.

Het is zoeken naar de betekenis, het doel, het nut van het leven. Het is een vorm geven aan je overtuigingen, waarden en gevoelens die je handelen en richting geven. Erachter komen waar jij in jouw situatie veel belang aan hecht en ontdekken hoe dat komt. Ervaren dat anderen soms aan andere dingen belang hechten en inzien waarom dat zo is.

Zingeving is het verrijken van de relatie die we ervaren als individu, in de eerste plaats met jezelf en zo met anderen en met je omgeving. Natuurlijk kunnen we niet alles verklaren en gebeurt alles met een reden. De verantwoordelijkheid ligt in jouw handen.

Als lichtwerker is het mijn roeping om jou in contact te brengen met de bron van levensvreugde en weer zin in je bestaan te creŽren.

Wanneer je verstrikt raakt in een uitzichtloze situatie, beperkt wordt door angsten, verdriet en/of pijn, je zin even ontbreekt, kan een gesprek (zonder oordelen en veroordeling) vaak een verluchting en opheldering schenken.