Marleen

Ik werk als:

Magnified Healing Therapeut, Paragnost, Magnetiseur en Medium en beschik over heldervoelende, helderwetende en helderziende vermogens.

 

 Telefoon status:
 E-mailconsult status: 
 Fotobehandeling status: 
  
 

Welkom! Mijn naam is Marleen. Als kind al wist ik dat ik een gave had. Alleen wist ik er nog niet zo mee om te gaan. Ik kwam tot de vaststelling dat ik stemmingen kon aanvoelen of dat ik plotseling fysieke klachten had die in wezen eigenlijk niet van mezelf waren of bij mij thuishoorde.

Na vele lessen en een harde levenservaring leerde ik hier meer en meer mee om te gaan en kwam ik tot hogere inzichten en doelen die ik wilde bereiken. Ook op psychisch vlak en door beroepservaringen kon ik mijn kennis aanzienlijk verruimen.

Je kunt het zo stellen dat het leven als een universiteit was voor mij. Jaren en jaren later ging ik mij verdiepen in chakra’s en aura’s en energievelden en begon met healings. In het begin paste ik dit enkel toe op mensen die ik tegenkwam op mijn levenspad of in het dagelijkse leven en later op dieren met merkwaardige resultaten. Trauma’s werden genezen, blokkades opgeheven en zware depressies namen geleidelijk aan een positieve wending.

Omdat ieder wezen zorg en liefdevolle aandacht nodig heeft, heb ik een bewuste keuze gemaakt om zowel mensen als dieren te begeleiden.

Je kunt mij contacteren voor alle in het leven mogelijk zijnde problemen, trauma’s en blokkades en voor diepere inzichten tot in de kern. Alvast veel liefde op je pad en een gesprek (op het tijdstip dat je het nodig hebt) kan wonderen doen! Aarzel niet om mij te contacteren. Ik ben een luisterend oor en indien gewenst doe ik een healing op afstand.

Lieve groeten Marleen.