Praat met een specialist en krijg advies over Opvoedstress en Nieuwe Tijds Kinderen.

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelige, hoog sensitieve kinderen.

Zij voelen emoties en verdriet van anderen heel sterk. Vaak hebben deze kinderen een vorm van paranormale begaafdheid.

Overgevoeligheid voor een teveel aan (zintuiglijke of psychische) prikkels kan leiden tot een diagnose als ADHD, terwijl de mate van afsluiten voor al die prikkelingen kan leiden tot het etiket autisme of ADD en PDD-NOS.

Nieuwetijdskinderen zijn vaak onorthodox, ongewoon kijkende kinderen die in hun anders zijn heel verrassend en opvallend creatief uit de hoek kunnen komen bij het vinden van oplossingen. Hun sterk sensitieve of ongewone gedrag leidt echter vaak tot onbegrip, zeker als hun handelen nogal buiten de normale patronen valt, of niet past binnen de structuren van onze maatschappij.

Een aantal overgevoelige kinderen reageert negatief op ‘elektrosmog', de enorme hoeveelheid elektromagnetische straling in deze tijd. Mobieltjes en alle DECT-telefoons zijn bekende boosdoeners, maar ook computers, bepaalde verlichting of een GSM-zendmast in de buurt. Niet alleen de bijna gewoon geworden stress door agressie, drugs- of alcoholmisbruik binnen de maatschappij belast deze Nieuwe Tijdskinderen overmatig maar ook ongezonde eetgewoontes en alle mogelijke  toevoegingen in ons voedsel waar deze kinderen een allergie of intolerantie voor kunnen ontwikkelen.

Met name kinderen met een suikerintolerantie (hypoglycemie) kunnen door het eten van suiker ADHD-gedrag vertonen of vervelende stemmingswisselingen. Dat geldt ook voor vlees, gluten, genetisch gemanipuleerde soja enzovoorts. Kinderen kunnen eveneens al vroeg ontregeld zijn door inentingen. Er zijn tal van concrete, zichtbare bewijsbare redenen voor problematisch gedrag mogelijk, maar helaas ook elementen die niet direct aanwijsbaar zijn. Een specialistisch advies kan daarin uitkomst brengen.

 

Consulenten
Consulenten

Marja

 

Tel. Ned. 0909 7272466
0,80 per minuut
Tel. Bel. 0903 51028
1,25 per minuut
Boxnummer: 015
 • Paragnost/Medium
 • Tarot
 • Opvoed stress
 • Engelen Gidsen
 • Zingeving
 • Contact met Overledenen
 • Meer over mij
   
  E-mailconsult van Marja
  fotobehandeling van Marja
  Top
  Top