Resultaten voor spiritueel psycholoog

spiritueel psycholoog  
spiritueel psycholoog - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
HSP, stress, burn-out, somberheid, angsten Holistische psycholoog, HSP psycholoog, nieuwetijdspsycholoog, spiritueel psycholoog en coach in Leiden, of online consulten voor heel Nederland en België. H
Marisa is holistisch psycholoog, HSP psycholoog, nieuwetijdspsycholoog, spiritueel psycholoog en coach. Voorafgaand aan de intake vul je een vragenlijst in. Tijdens de intake zal Marisa je niet alleen vragen stellen om je situatie en vraagstelling helder te krijgen, ze zal ook dat wat zij bij jou waarneemt aan relevante informatie met je delen.
Portugese
Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding Home.
Book Saint Germain's' Message of Love. Wij zijn Froukje Buma en Jeroen Kuyper, beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Lees verder over ons. Onze cursussen geven je.: een nieuwe verdieping op je spirituele pad.
krullen
Sonja Elferink Spiritueel Coach Therapeut Alkmaar.
Later begreep ik dat dit het begin was mijn eigen spirituele reis, op weg naar Zelf-bewustzijn. Met behulp van het Enneagram, De Reversie Methode en zelfont-wikkelingstrajecten ontdekte ik mijn emotionele blokkade's' en verdiepte me in familieopstellingen en systemisch werk, The Work van Byron Katie en Dzogchen-Tibetaans Boeddhisme.
gebruikte zeecontainer kopen
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
fotohokje maken
Psycholoog Eindhoven Gerard Dekkers.
Achteraf ben ik erg blij met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt, omdat deze mij uiteindelijk als therapeut en psycholoog gesterkt hebben. De vele verschillende ervaringen die ik met mij meedraag maken mij denk ik tot een veelzijdige psycholoog en therapeut die met veel verschillende mensen een klik" kan maken.
student aan huis
Psychologie Amsterdam Hilda Heidsma It's' Just Therapy.
In de readingen en healingen die ik geef kan gewerkt worden aan elk fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel probleem. Mijn vermogen om de dieptepatronen van iemand, een relatie of situatie te readen is in al deze jaren van werken met energieën diep ontwikkeld. In al deze sessie werk ik samen met de Lichtgidsen en Engelen. Naast het geven van aura-reading en healingbehandelingen werk ik ook als psycholoog en regressietherarpeut.
Spirituele Spirituele Praktijk-The Praktijk-The Waves. Waves.
In mijn beroep als psycholoog heb ik altijd gebruik gemaakt van mijn intutieve vermogens. In 2008 echter kwam ik op hoge golven terecht, waardoor ik mij bewust werd dat ik mijn leven drastisch moest gaan veranderen. Ik ontdekte mijn eigen spirituele gaven en ben deze verder gaan ontwikkelen. Ik ben begonnen met intutieve ontwikkelingscursussen 1, 2, 3 en 4. Daarna heb ik diverse andere opleidingen gedaan.: Hypnose, Regressie en Rencarnatietherapeut. Mediumopleiding 2 jaar. Avalon-ELA energie Therapeut. Klankmassage samen met Avalo-ELA energie. Soul Body Fusion. In 2008 ontdekte ik ook het intutieve tekenen en ook dat ben ik verder gaan ontwikkelen. Ik noem mijn manier van schilderen, spiritueel schilderen, omdat in al mijn schilderijen beelden en gezichten zich als vanzelf ontwikkelen.
GZ Psycholoog N. Nafzger Regio Den Bosch Mind Psychologie.
In de groepspraktijk op de Grotestraat 142 kunnen op maandag en dinsdag cliënten worden gezien. Daarnaast blijft de praktijk tevens gevestigd in Medisch Centrum De Brink in Empel regio Den Bosch waar je welkom bent op woensdag en vrijdag. Mind psychologie is een toegankelijke psychologiepraktijk voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Evelien Quelle spiritueel psycholoog.
Evelien Quelle Geboren in 1955 en afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden klinische psychologie. Na diverse werkplekken ben ik uiteindelijk in 1993 gestart met een eigen praktijk als spiritueel psycholoog. In mijn praktijk bied ik hulp aan mensen die het gevoel hebben niet te leven zoals ze dat eigenlijk zouden willen.
Thessa Hendriks Therapeut Nijmegen Psycholoog Nijmegen.
Telefoon: 085 3035 740. Wat doet een psycholoog? Een psycholoog is een persoon die zich professioneel gespecialiseerd heeft in het gedrag, gevoel en de geestelijke gezondheid van de mens. Binnen deze vakgroep zijn er diverse werkvelden waarin een psycholoog zich kan bevinden.
Spirituele ontwikkeling, Friesland, Bakhuizen, Leeuwarden.
bewust omgaan met jouw hoog gevoeligheid. werken aan spirituele groei. authentiek jezelf zijn. inzicht en bewustzijn op zielsniveau. Leven vanuit passie. Jouw missie kennen. Fonteinland 7 C. 8913 CZ Leeuwarden. Voel je Goed Centrum. 2019 Coach psycholoog Leeuwarden; Adriana Visser.

Contacteer ons

spiritueel leven
spiritueel boek
spiritueel psycholoog
gidsen spiritueel
spiritueel daten
wat is spiritueel zijn
spiritueel advies
spiritueel groeien
spiritueel tijdschrift
spiritueel consult
spiritueel zijn
spiritueel begaafd