Meer resultaten voor spiritueel cafe

spiritueel cafe  
spiritueel - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Spiritueel Café Middelburg Middelburg Dronk.
5 Externe links. Het Spiritueel Café Middelburg aan de Nieuwstraat 17 in Middelburg organiseert allerlei activiteiten aangaande deze en gene zijde wellicht drinkt men er af en toe een glas. In december 2012 vertrekt het café naar t Pand in de Kerksteeg.
leifheit droogrek aanbieding
Spiritueel Café Sociale Kaart Nijmegen.
In het spiritueel café staan ontmoeten, delen en gezelligheid centraal. Binnen de openingstijden, tussen 14.30 en 17 uur, kun je komen en gaan wanneer je dat wilt. Om ongeveer 15 uur is er een korte activiteit, meditatie of workshop, dan gaat de deur een half uur tot drie kwartier dicht.
condensdroger
Spiritueel Centrum Sekieta.
Spiritueel Centrum Sekieta. Hoogstraat 162A, Haastrecht. Sport/bewegingsruimte, Activiteitenruimte, Spirituele ruimte, Cultureel centrum. Sekieta bestaat bijna 30 jaar en is in Gouda op het Nonnenwater als Yoga Centrum begonnen. Ik ben sinds dien ook nooit gestopt met het geven van Hatha Yoga les.
add
Agenda Spiritueel Café Heerlen, met interview Conny Coppen video Agenda Earth Matters.
Of zoals Heidi Baker zegt: Love the One in front of you. Dat is waar we in het Spiritueel Café Heerlen mee bezig zijn. De herfst is bij uitstek de tijd om alles wat je niet langer dient, achter je te laten en nieuwe keuzes te maken.
RVS
Spiritueel Café Stichting Wijk Dauwendaele.
steps
Spiritueel Cafe.
De Maand van de Spiritualiteit 2018 staat in het teken van de kunst van het Opnieuw beginnen. Het Augustijns Centrum de Boskapel sluit hierbij aan en organiseert een spritueel cafe met het thema Opnieuw beginnen. J ezelf een nieuwe kans geven en loslaten wat er is gebeurd, hoe doe je dat? Sommigen gunnen zichzelf ieder jaar in januari een leeg blad, maar lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Tijdens dit spiritueel café gaan we onszelf bevragen aan de hand van teksten die gaan over opnieuw beginnen.
goedkope rolgordijn op maat
Spiritueel café Ravenster.
Vrijdag 15 september van 14.30 17 uur. Met lezing en meditatie Cirkel van Stilte door Gerrit de Waal. Vrijdag 13 oktober van 14.30 17 uur. Om 15 uur een lezing Spiritueel tuinieren 9 praktische ingangen voor meer verbinding met je tuin door José Koster.
incassobureau amsterdam
Spirituele centra Spirituele-agenda.nl.
Spiritueel Centrum Uitgeest is onderdeel van de Uiting-praktijk. Het Spiritueel Centrum Uitgeest; voor Reiki cursussen, Meditatie cursussen, Engelen workshops, Kristaltherapie cursussen, etc. en voor energetische huisreiniging en spirituele begeleiding. Daarnaast worden er maandelijks leuke activiteiten georganiseerd zoals een spiritueel cafe.
zoekmachine optimalisatie google
Spiritueel café Kristal van Licht.
Elke vierde dinsdag in de maand organiseer ik een Spiritueel café in spiritueel centrum Kristal van Licht. Elke keer een ander thema. Geregeld een mini-workshop, vaak beginnen wij met een meditatie vooraf of doen een groepshealing aan het eind. Een ding is zeker, het is elke keer anders!
slotenmaker amsterdam
Ravenster Spiritueel Café en meer Nijmegen, stad van compassie.
Ravenster Spiritueel Café en meer. Het Spiritueel Café is voor iedereen die het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording. Maandelijks op vrijdagmiddagen in Nijmegen West in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.
honeywell evohome
Creatief Spiritueel Cafe Zin in Boeken.
Jouw wekelijkse rustpuntje. tijdens het creatief spiritueel cafe. foto vanuit het schrijfcafé genomen. Het creatief spirituele café, kortweg het CSC opent vanaf woensdagavond 4 april t/m eind juni haar deuren voor iedereen die even twee uurtjes aan zichzelf wil besteden.
dymo label light

Contacteer ons

spiritueel online
spiritueel netwerk
wat is een spiritueel persoon
liefde spiritueel
energie spiritueel
spiritueel cafe
spiritueel inzicht
spiritueel onderweg
spiritueel persoon
spiritueel denken
spirituele vragen
spirituele winkel