Resultaten voor spiritueel cafe

spiritueel cafe  
spiritueel - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Spiritueel Café Middelburg Middelburg Dronk.
5 Externe links. Het Spiritueel Café Middelburg aan de Nieuwstraat 17 in Middelburg organiseert allerlei activiteiten aangaande deze en gene zijde wellicht drinkt men er af en toe een glas. In december 2012 vertrekt het café naar t Pand in de Kerksteeg.
esta
Domeinnaam Spiritueelcafe.nl.
Deze mooie domeinnaam kan over een paar minuten van jou zijn. Betalen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Direct na de betaling ontvang je per e-mail de btw-factuur en de autorisatie code waarmee je deze domeinnaam naar je eigen provider kunt overzetten.
afstandsbediening
Spiritueel Café Sociale Kaart Nijmegen.
In het spiritueel café staan ontmoeten, delen en gezelligheid centraal. Binnen de openingstijden, tussen 14.30 en 17 uur, kun je komen en gaan wanneer je dat wilt. Om ongeveer 15 uur is er een korte activiteit, meditatie of workshop, dan gaat de deur een half uur tot drie kwartier dicht.
4g
Spiritueel Cafe.
De Maand van de Spiritualiteit 2018 staat in het teken van de kunst van het Opnieuw beginnen. Het Augustijns Centrum de Boskapel sluit hierbij aan en organiseert een spritueel cafe met het thema Opnieuw beginnen. J ezelf een nieuwe kans geven en loslaten wat er is gebeurd, hoe doe je dat? Sommigen gunnen zichzelf ieder jaar in januari een leeg blad, maar lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Tijdens dit spiritueel café gaan we onszelf bevragen aan de hand van teksten die gaan over opnieuw beginnen.
slotenmaker rotterdam
Spiritueel Café Voltooid onvoltooid leven.
Het spiritueel café organiseert ook dit jaar weer drie bijzondere bijeenkomsten. De avonden waarin we het grensgebied tussen religie en cultuur willen opzoeken mogen zich op een gestaag groeiende belangstelling verheugen. Het spiritueel café wil een ontmoetingsplek zijn, waarin verschillende vormen van geloof, beleving en spiritualiteit een plaats mogen krijgen.
T Shirt Bedrukken
Spiritueel café Augustijns Centrum de Boskapel.
Spirituele centra Spirituele-agenda.nl.
Spiritueel Centrum Uitgeest is onderdeel van de Uiting-praktijk. Het Spiritueel Centrum Uitgeest; voor Reiki cursussen, Meditatie cursussen, Engelen workshops, Kristaltherapie cursussen, etc. en voor energetische huisreiniging en spirituele begeleiding. Daarnaast worden er maandelijks leuke activiteiten georganiseerd zoals een spiritueel cafe.
Spiritueel Café Hoogland.
De toekomst van het Spiritueel Café. Hoogland, oktober 2016. Beste lezers en bezoekers van het Spiritueel café. Gebruikelijk zijn mijn spirituele voorjaars en najaarsbeurs in de Faam. Maar soms is het nodig om even pas op de plaats te maken.
Spiritueel café Ravenster.
Vrijdag 15 september van 14.30 17 uur. Met lezing en meditatie Cirkel van Stilte door Gerrit de Waal. Vrijdag 13 oktober van 14.30 17 uur. Om 15 uur een lezing Spiritueel tuinieren 9 praktische ingangen voor meer verbinding met je tuin door José Koster.
Namasté spiritueel café in Den Haag Zeeheldennieuws.
Dé krant van het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Namasté spiritueel café in Den Haag. door Wim Reede 17 maart 2015. Naast de verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van design, restaurants, cafés, antiek curiosa en al het het andere wat nu wordt weggelaten is het Zeeheldenkwartier nu ook een spiritueel café rijker: Namasté.
Ravenster Spiritueel Café en meer Nijmegen, stad van compassie.
Ravenster Spiritueel Café en meer. Het Spiritueel Café is voor iedereen die het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording. Maandelijks op vrijdagmiddagen in Nijmegen West in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.

Contacteer ons

spiritueel online
spiritueel netwerk
wat is een spiritueel persoon
liefde spiritueel
energie spiritueel
spiritueel cafe
spiritueel inzicht
spiritueel onderweg
spiritueel persoon
spiritueel denken
spirituele vragen
spirituele winkel