Meer resultaten voor fotobehandelingen

fotobehandelingen  
Fotobehandeling Magnetiseur Koelen.
Een fotobehandeling begint na een eerste persoonlijke kennismaking. Om tijdens de fotobehandelingen een goed beeld te houden van de cliënt is het noodzakelijk om wekelijks even kort telefonisch contact te hebben tijdens het telefonisch spreekuur. Hierdoor kan ik de intensiteit van de behandeling aanpassen.
beterinlijsten.nl
Natural Body Balance Behandeling op afstand.
Wilt u een fotobehandeling mail dan uw gegevens met de klachten naar info@natural-body-balance.nl Ik mail u de gegevens waar u het geld kan overmaken en na betaling gaat de behandeling van start zoals afgesproken via de email. Bij examens enz.
Sea
New Live: Fotobehandeling.
Acces the Bars. Individuele en groepsreading. Fotobehandeling is vergelijkbaar met een radiozender en ontvanger. Bij fotobehandeling wordt energie uitgezonden naar de cliënt. Voor sommige mensen is dit moeilijk te begrijpen, maar als je het hebt ervaren is het heel logisch.
https://www.verkeerservicezuidholland.nl/
FOTOBEHANDELINGEN Advies en Begeleidingsbureau Waalwijk.
Wanneer Anja bij u op locatie een paard heeft behandeld is het mogelijk om een foto van het paard en of ruiter mee te geven zodat Anja via een fotobehandeling psychoscoperen zowel u als uw paard verder kan begeleiden en eventuele blokkades op tijd kan opsporen.
Fotobehandeling. Centrum de Zonnestraal.
In overleg kunnen we ook via een foto een afstandsbehandeling geven. Dit kan bijv. tijdens een vakantie. voor een spannende gebeurtenis in je leven zoals een examen of doktersbezoek. ter voorbereiding of ondersteuning van de gewone behandeling in de praktijk.
Consult.
Als er extra begeleiding nodig is na een consult, door middel van een fotobehandeling, is het voldoende deze vraag op het antwoordapparaat in te spreken. Je wordt dan niet teruggebeld, maar kunt er vanuit gaan dat ik je begeleid. Een consult kost 2500, de fotobehandelingen zijn gratis.

Contacteer ons

medium lijn
paragnosten hulplijn
medium hulplijn
paragnost medium
helderziende spirituele hulplijn
fotobehandelingen
helderwetende
Astrologie advies